Укренерго ввело екстрені відключення світла в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Укренерго ввело екстрені відключення світла в Україні

Укренерго ввело екстрені відключення світла в Україні
Джерело:  Укренерго

"Укренерго" дало розпорядження ввести екстрені відключення світла під час масованого ракетного удару РФ по Україні 26 серпня.

Головні тези:

  • Укренерго ввело екстрені відключення світла у зв'язку з масованим ракетним ударом РФ по Україні 26 серпня.
  • Внаслідок атаки ракетами у різних регіонах України відмічаються перебої з електропостачанням.
  • Міста, які постраждали від відключень світла, включають Київ, Дніпро, Одесу, Миколаїв та Дніпропетровську область.
  • Силові структури України активно працюють на забезпечення безпеки населення під час ракетного нападу РФ.

В Україні вводять екстрені відключення світла

Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, — не діють, — наголосили у ДТЕК.

Гендиректор Yasno Сергій Коваленко повідомив, що у Києві та Дніпрі йде обстріл енергосистеми, через що відсутнє світло.

Точна причина буде встановлена після завершення тривоги. Будьте у безпеці, — зазначив він, додавши, що у Києві застосували екстрені відключення світла.

Що відомо про ракетну атаку РФ по Україні 26 серпня

26 серпня, росіяни масштабно атакують Україну ударними дронами і крилатими ракетами. По всій країні оголошено повітряну тривогу. Працюють сили ППО.

  • У Києві та низці областей почались перебої зі світлом. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у кількох районах столиці зникло світло. Крім того, "Кииївводоканал" попередив про відсутність водопостачання у низці районів міста через зникнення світла.

  • В Одесі також спостерігаються перебої з електроенергією, через знеструмлення у місті тимчасово призупинили роботу електротранспорту.

  • У Миколаєві ввели аварійні графіки відключення світла. У Дніпропетровській області запроваджують екстрені відключення світла.

Окрім того, наразі відомо, що армія РФ атакувала промисловий об'єкт на Полтавщині, є постраждалі серед цивільного населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?