Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень
Категорія
Україна
Дата публікації

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень

Укрзалізниця
Джерело:  Укрзалізниця

З 4 квітня квитки на потяг №143/146 Чоп - Будапешт - Відень можна придбати в застосунку Укрзалізниці.

Квитки на потяг Чоп - Будапешт - Відень

В Укрзалізниці повідомили, що стартує другий етап впровадження продажу квитків онлайн до Угорщини.

Новий прямий поїзд №143/146 Чоп — Будапешт — Відень, який має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi, вже доступний у застосунку Укрзалізниці!

У компанії уточнили, що йдеться про квитки до всіх станцій як Угорщини (починаючи з дати відправлення 17 квітня), так і Австрії.

Зазначається, що про прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь), з'являться в застосунку трохи пізніше, повідомлять згодом.

В Укрзалізниці нагадують, що з 18 березня продаж квитків на прямі безпересадкові вагони Київ — Відень доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дія.Підпис.

Потяг Прага - Чоп

Нагадаємо, що 28 березня розпочав курсування новий міжнародний рейс між Прагою та Чопом. Він поєднує нічним сполученням столицю Чехії, словацький Кошице та український Чоп.

Вартість квитків до/з Праги у середньому становить близько 1060 грн за сидяче місце або 1700 грн за спальне місце. Придбати їх можна на сайті перевізника RegioJet.

У чеському поїзді доступні жіночі купе, асортимент страв та напоїв з бортового меню, зокрема сніданки.

Час поїздки між Прагою і Чопом складатиме близько 13 годин, відправлення з Праги щодня о 21:52, прибуття до Чопа о 10:35. У зворотному напрямку відправлення з Чопа щодня о 17:35, прибуття до Праги о 05:57.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?