Усик тепло зустрів Ф’юрі в Ер-Ріяді і зробив заяву про майбутній бій — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик тепло зустрів Ф’юрі в Ер-Ріяді і зробив заяву про майбутній бій — відео

Олександр Усик
Джерело:  Boxing News

Український боксер Олександр Усик зустрівся зі своїм майбутнім суперником британцем Тайсоном Ф'юрі в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Усик зустрів Ф'юрі 

27 жовтня Усик прибув у Ер-Ріяд, щоб подивитися на бій Ф'юрі з Френсісом Нганну, який пройде 28 жовтня.

Під час зустрічі боксери обнялися, а Усик навіть підняв майбутнього суперника. Це їхня перша зустріч після підписання контракту на бій 23 грудня за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

У Instagram Усик написав Нганну: "Френсіс, будь обережним з Тайсоном, він мені потрібен в рингу 23 грудня".

Він неважкий. Крузервейт. Кролик, – прокоментував українець привітання з Ф'юрі.

Бій Усика та Ф'юрі

23 грудня ще офіційно не підтверджене як дата бою, однак Ф'юрі очікує бій саме на цю дату.

Я очікую, що бій відбудеться в грудні, це те, що мені сказали, тому у мене немає причин не вірити цьому. Усик повинен битися зі мною в грудні, у нього немає вибору. Він підписав контракт, тому, якщо він цього не зробить, він порушить контракт і на нього подають до суду. У нього насправді немає вибору.

Олександр Усик підтвердив, що він готується до бою 23 грудня в Саудівській Аравії.

Чемпіон IBF, WBA та WBC Усик сказав, що розпочав тренувальний табір через тиждень після свого останнього бою проти Даніеля Дюбуа в серпні, і він взяв лише невелику перерву, щоб відвідати бій між Ф’юрі та Френсісом Нганна в Ер-Ріяді.

Усик каже, що він знає, що чемпіон WBC Ф'юрі "боїться" його, але у нього немає іншого вибору, як зустрітися з ним 23 грудня, тому що він буде "змушений" битися.

Тайсон Ф'юрі - це той, хто занадто багато говорить, і ідея полягає в тому, щоб проникнути в мою голову, а реальність така, що я в його голові. Я той, хто рухатиметься в його голові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?