Усик відреагував на перемогу Ломаченка у чемпіонському бою проти Камбососа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик відреагував на перемогу Ломаченка у чемпіонському бою проти Камбососа

Усик Ломаченко

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик відреагував на яскраву перемогу Василя Ломаченка над австралійцем Джорджем Камбососом у поєдинку за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні.

Що сказав Усик про перемогу Ломаченка проти Камбососа

Олександр на сторінці в Instagram привітав свого кума та співвітчизника з успішним виступом.

Вітаю, брате. Слава Богу за все, — написав Усик на тлі відео, де Василь стоїть з прапором України під час оголошення переможця бою.

Усик відреагував на перемогу Ломаченка у чемпіонському бою проти Камбососа

Ломаченко здобув дострокову перемогу в одинадцятому раунді

У неділю, 12 травня, український боксер Василь Ломаченко яскраво нокаутував австралійця Джорджа Камбососа та завоював вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

Поєдинок в австралійському місті Перт закінчився в одинадцятому раунді. Спершу українець відправив суперника в нокдаун, а потім добив його ударами по корпусу — рефері втрутився та зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу Ломаченка нокаутом.

Таким чином, Ломаченко повернув собі звання чемпіона світу в легкій вазі. Для Василя це був перший бій від травня 2023 року, коли він одноголосним суддівським рішенням програв американцю Девіну Гейні у бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Тепер на рахунку 36-річного українця 18 перемог (12 — нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Камбосос зазнав третьої поразки у своїй кар'єрі. Також у послужному списку 30-річного австралійця 21 перемога (10 — нокаутом).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?