В аеропорту Сочі спалахнула масштабна пожежа — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В аеропорту Сочі спалахнула масштабна пожежа — відео

Пожежа в Сочі
Джерело:  online.ua

Вранці 14 березня у Сочі спалахнула пожежа на одному з аеропортів. За попередніми даними, горить один з літаків.

Пожежа в Сочі 14 березня. Що відбувається

Масштабна пожежа в аеропорту Сочі, РФ. За різними повідомленнями, горить літак або вертоліт Мі-8, — йдеться в повідомленні Телеграм-каналів.

Російські пропагандисти стверджують, що це військові навчання.

Варто також зазначити, що вранці 14 березня у Росії розбився вертоліт Мі-8 із 20 людьми на борту.

За попередніми даними, є загиблі, однак наразі їхня кількість уточнюється.

Подія сталася у Магаданській області.

Цю інформацію уже підтвердила далекосхідна транспортна прокуратура РФ, а також свідки авіакатастрофи у соціальних мережах.

За попередніми даними, причина події − несправність двигуна.

Окрім того, наголошується, що падіння вертольота сталося об 11:05 за місцевим часом за 75 км від смт. Евенськ Північно-Евенського району Магаданської області.

Мі-8 перевізника "Дальньорєчєнськ Авіа" перевозив працівників золоторудного родовища і слідував за маршрутом "посадковий майданчик Кварцовий − аеропорт Омсукчан". На борту повітряного судна перебували 20 осіб, зокрема 3 члени екіпажу.

Що відомо про “бавовну” у Бєлгородській області

Вранці 14 березня російський Бєлгород знову опинився під обстрілом. Місцева влада заявляє про ракетну атаку та стверджує, що ППО змогла збити 8 повітряних цілей.

За попередніми даними, внаслідок прильоту в легковий автомобіль загинув водій. Також на лінію швидкої допомоги надійшло звернення про 2 постраждалих жінок та одного чоловіка. Бригади швидкої допомоги виїхали на місце.

У РДК повідомляють, що в результаті атаки загинув один з російських окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?