ЗСУ знищили полігон армії РФ на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили полігон армії РФ на Луганщині

РСЗВ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Українські військові вразили полігон злочинної армії РФ на окупованих територіях Луганської області. 

Що відомо про наслідки удару ЗСУ по полігону окупантів РФ на Луганщині

За інформацією російського Telegram-каналу ASTRA, що внаслідок ракетного удару ЗСУ по полігону на окупованій Луганщині загинуло не менше 10 російських військових.

3 невстановлені ракети атакували військовий полігон у районі окупованого села Трьохізбенка Луганської області вранці 13 березня. За нашими даними, внаслідок атаки загинули щонайменше 10 військовослужбовців. Точна кількість загиблих та поранених невідома, — йдеться у повідомленні Telegram-каналу.

Що відомо про зменшення мобілізаційного ресурсу в армїі РФ

За словами керівника пресслужби 26 артилерійської бригади ЗСУ Олега Калашнікова, в окупаційної армії РФ зменшується ресурс серед представників нацменшинств через втрати на фронті.

За його словами із посиланням на статистику від OSINT-аналітиків та розвідки, у окупаційній армії РФ спостерігаються великі втрати серед представників нацменшинств, зокрема, тувинців, бурятів і якутів.

Калашніков підкреслив, що наразі спостерігається зменшення втрат серед нацменшин в окупаційній армії РФ, однак це не свідчить про зменшення кількості їхньої мобілізації у РФ.

Військовий зазначив, що загалом цей мобілізаційний ресурс в окупантів зменшується.

Тобто те, що їх постійно намагалися сточувати саме першими в рядах наступальних, це правда. Їх просто не жалкували, — пояснює Калашніков.

За його словами, в російських регіонах з вищим прожитковим рівнем не дуже намагалися мобілізовувати людей для поповнення особового складу. Зокрема, така ситуація спостерігалася в Санкт-Петербурзі і Москві.

Калашніков сказав, що навчених бійців, які починали у 2022 році повномаштабний наступ на Україну, стало менше, бо багато з них вже ліквідовані, або поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?