В Італії оцінили ймовірність початку мирних перемовин між Україною та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В Італії оцінили ймовірність початку мирних перемовин між Україною та РФ

Гвідо Крозетто
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міноборони Італії Гвідо Крозетто, час для проведення мирних переговорів між Україною і РФ поки не настав.

Влада Італії поки не бачить перспектив для початку мирних переговорів між Києвом та Москвою

За словами Крозетто, станом на сьогодні увага до російсько-української війни трохи зменшилася, проте, що важливо розуміти, не на політичному рівні, а лише на рівні ЗМІ.

Глава Міністерства оборони Італії вкотре запевнив український народ в тому, що підтримка Києва з боку західних та європейських лідерів не змінилася.

Україна бореться за захист свого суверенітету, а також за дотримання міжнародного права… Очевидно, що міцний мир не може ґрунтуватися тільки на воєнних діях. Необхідне політичне "перемир'я". Час для цього ще не настав, але "Надія помирає останньою, – наголосив Гвідо Крозетто.

Україна заперечує, що готова до мирних переговорів з Росією

Згідно з даними американського телеканалу NBC News, американські та європейські посадовці уже почали обговорювати з офіційним Києвом можливість проведення мирних переговорів з російською владою.

Журналісти стверджують, що під час цих обговорень йшлося про те, від чого Україні, можливо, доведеться відмовитися, щоб досягти домовленостей.

Зокрема, одне з таких обговорень відбулось минулого місяця на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Шеф української дипломатії Дмитро Кулеба заявив, що Україна не буде проводити мирні переговори з російським диктатором Володимиром Путіним, оскільки тому не можна довіряти.

Він не та людина, з якою можна серйозно про щось домовлятися. Якщо ви вважаєте, що ви успішно домовилися з ним, то ви піддаєте себе небезпеці нападу з його боку, - заявив дипломат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?