В Маріуполі підірвали авто "поліцейського" окупантів РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Маріуполі підірвали авто "поліцейського" окупантів РФ — відео

Авто

У тимчасово захопленому Маріуполі пролунав вибух 10 листопада. Вибухнуло авто місцевого "поліціянта".

Що відомо про вибух у Маріуполі

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, в місті пролунав потужний вибух.

В Маріуполі вибух. По пр. Металургів підірвано автівку одного з поліціантів окупаційного корпусу, - розповів він.

Андрющенко зазначив, що ще зранку "Маріупольский Спротив" повідомив, що "вже передав подарунок" так званим "поліцейським" на святкування Дня поліції в РФ.

Чи то останній сюрприз на сьогодні - побачимо. Нарешті добрі новини з міста, - констатував радник мера.

Партизани ліквідують склад армії РФ

Останнім часом відбувається активна ліквідація російських зрадників не лише на окупованих теренах України, а й на території РФ.

Так, 8 листопада у Луганську стався вибух. У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців - як військових, так і цивільних.

Крім того, 9 листопада у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області сталися вибухи, причиною якої став удар за місцем розташування російських окупантів.

10 листопада з'ясувалося, що в результаті атаки будівля, в якій знаходилися високопоставлені офіцери Слідчого комітету Росії, була повністю знищена.

Також у Брянській області 9 листопада невідомі підірвали авто прикордонної служби РФ, загинув підполковник ФСБ.

Окрім цього у тимчасово окупованій Новій Каховці зранку 7 жовтня пролунав потужний вибух. Як виявилося, підірвали автомобіль місцевого колаборанта, так званого "секретаря" путінської партії "Єдина Росія" Володимира Малова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?