В Одесі під завалами знайшли тіло ще одного немовляти
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі під завалами знайшли тіло ще одного немовляти

Олег Кіпер / Одеська ОВА
Одеса

Під час розбору завалів в Одесі зранку 3 березня поряд з тілом жінки знайшли тіло немовляти. Кількість загиблих внаслідок влучання російського безпілотника в багатоповерхівку зросла до 10.

Розбір завалів в Одесі

Начальник ОВА Олег Кіпер повідомив про те, що рятувальники знайшли тіло ще однієї дитини на місці влучання безпілотника. У ДСНС повідомили, що немовляті було 8 місяців.

Поруч із тілом жінки тільки що знайдено тіло ще одного загиблого немовля. Попередньо, дитині немає й рочку, — повідомив Кіпер.

Наразі відомо про 10 загиблих внаслідок російської атаки. Завали продовжують розбирати.

Нагадаємо, що серед загиблих — чотиримісячний Тимофій, трирічний Марк, троє чоловіків віком 35, 40 та 54 років та дві жінки 73 та 31 років.

8 людей отримало поранення.

Атака по Одесі: що відомо

У ніч на 2 березня російський ударний дрон влучив у багатоповерхівку в Одесі. Зруйновано 18 квартир дев’ятиповерхового житлового будинку.

Відомо про 8 поранених, з яких 1 дитина. Врятовано 5 людей.

Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому ступені важкості в лікарні. Ще троє людей з чисельними пораненнями також госпіталізовані, серед них 26-річна дівчина у важкому стані, інші двоє — в стані середньої важкості.

Пошуково-рятувальна операція триває.

3 березня в Одесі та області оголошено жалобу за загиблими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?