В окупованому Криму пролунали вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму пролунали вибухи

вибухи в Криму
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Росією Криму повідомили про вибухи поблизу Феодосії та в районі Старого Криму. 

Що відбувається в Криму

Місцеві Telegram канали також повідомили про вибух в Орджонікідзе.

Окрім цього стало відомо, що окупаційна влада перекрила рух по Кримському мосту.

Також за словами місцевих, у Севастополі лунає сирена, яка попереджає про небезпеку.

Що відомо про наслідки атак дронів ГУР по аеродромах в Росії

За інформацією видання “Українська правда” із посиланням на джерела у Головному управлінні розвідки Міноборони, зранку дрони ГУР атакували аеродроми на території РФ.

За словами джерела, внаслідок атаки на аеродромі Енгельс-2 ймовірно зазнали значних пошкоджень три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС.

Нам також відомо про загибель сімох військовослужбовців на аеродромі. Попередньо серед загиблих також можуть бути пілоти стратегічних бомбардувальників, — зазначає співрозмовник видання з ГУР.

Нам також відомо про загибель сімох військовослужбовців на аеродромі. Попередньо серед загиблих також можуть бути пілоти стратегічних бомбардувальників

Крім того дрони атакували військовий аеродром в місті Курськ. 

За даними джерела УП, атаку на аеродром у російському Морозовську провела Служба безпеки України разом зі структурами Сил оборони, за попередніми даними, щонайменше 6 літаків ворога було знищено.

Офіційно ГУР не коментує, не підтверджує і не спростовує, хто і чим б'є по військових об'єктах у Росії.

Водночас відомство наголошує, що військові об’єкти на території держави-агресора є законними цілями для України, проти якої РФ віроломно розв’язала кровопролитну війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?