В окупованому Маріуполі пролунала серія потужних вибухів
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Маріуполі пролунала серія потужних вибухів

Бавовна у Маріуполі
Джерело:  online.ua

За інформацією радника мера окупованого злочинною армією РФ Маріуполя Петра Андрющенка, зранку, 13 січня, у місті було неспокійно. Працювали ворожі ППО та пролунали вибухи. 

Що відомо про наслідки “бавовни” в окупованому Маріуполі

Андрющенко зазначив, що в окупованому місті працювала ППО російських військових злочинців, розташована поблизу житлових будинків.

За його словами, пролунав вибух та почалась пожежа в районі промзони на вулиці Тополіна.

Кальміуський район. Бум. Пожежа в районі промзони вул. Тополіна - Аглофабрика. Деталі згодом! - додав Андрющенко.

Що відомо про ранкову “бавовну” у Бердянську

Зранку серія вибухів пролунала в окупованому злочинною армією РФ Бердянську.

Наші партнери повідомляють, що підіймається дим з району комендатури та гучно у центрі. Дим з боку Приморської площі. Або щось раптом здетонувало, або кара небесна, - зазначив радник окупованого росіянами Маріуполя Петро Андрющенко.

У той же час мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров повідомив, що у Бердянську пролунало кілька вибухів,а над містом здіймається густий чорний дим.

За даними Андрющенка, вибухи були також в районі порту, після чого окупанти оголосили тривогу.

Вибухи в районі порту. Можливо російське ППО. Збиває ще одним судном наші ракети, - зазначив Андрющенко.

Місцеві Telegram-канали та українська міська військова адміністрація повідомили про нібито влучання у центральній частині міста.

В Бердянську пролунав вибух! Мешканці повідомляють про гучний звук орієнтовно в центральній частині міста! Очікуємо на гарні новини від ЗСУ! - зазначила глава Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?