У центрі окупованого Бердянська пролунали вибухи
Категорія
Україна
Дата публікації

У центрі окупованого Бердянська пролунали вибухи

Вибух

В окупованому росіянами Бердянську пролунали вибухи. В районі комендатури видніється дим.

Що відомо про “бавовну” в Бердянську

За даними МВА, гучний вибух пролунав у центрі міста.

Пізніше Федоров та місцеві телеграм-канали наголосили, що лунали декілька вибухів, а над містом видно дим.

За даними Андрющенка, вибухи були також в районі порту, після чого окупанти оголосили тривогу.

В Бердянську пролунав вибух! Мешканці повідомляють про гучний звук орієнтовно в центральній частині міста! Очікуємо на гарні новини від ЗСУ, — написала начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Яка ситуація у Бердянську

Бердянськ Запорізької області, розташований на березі Азовського моря. Місто було окуповане російськими військами у лютому 2022 року.

Після цього окупанти вирішили зробити з міста військову базу для своїх потреб. Внаслідок роботи наших військових, або ж партизанів, в Бердянську регулярно лунають вибухи.

Наприклад, в жовтні внаслідок удару наших воїнів по аеродромах окупантів у Луганську та Бердянську було знищено дев'ять російських гелікоптерів, установка ППО, склад боєприпасів.

Ще 15 вертольотів — вісім Ка-52 і сім Мі-8 — отримали пошкодження.

Пізніше стало відомо, що російські військові зосередили свою авіацію на базі у Таганрозі після того, як ЗСУ завдали удару ATACMS по їх місцю базування у Бердянську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?