В Онезькому озері РФ знайшли уламки гелікоптера Мі-8 — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Онезькому озері РФ знайшли уламки гелікоптера Мі-8 — відео

Гелікоптер
Джерело:  online.ua

Гелікоптер Мі-8, що належить МНС Росії, впав в озеро на півночі Карелії з трьома членами екіпажу на борту.

У РФ після падіння знайшли гелікоптер Мі-8

Уламки гелікоптера Мі-8 виявлені за 11 км від берега. Глибина озера в місці виявлення становить від 40 до 50 м, — йдеться у повідомленні МНС Росії.

Як зазначили в МНС Росії, рятувальники на снігоходах та суднах на повітряній подушці вже обстежили акваторію Онезького озера в районі населеного пункту Дерев'яне Пріонезького району.

До робіт залучили 33 одиниці техніки та понад 140 осіб. Серед них — водолази центру рятувальних операцій особливого ризику з допуском занурення до 60 м. Для робіт під водою застосують телекерований апарат "Фалькон", який може занурюватись на глибину до 300 м.

У МНС Росії додали, що гелікоптером Мі-8 керував досвідчений екіпаж із тисячами годин нальоту.

За час роботи в МНС Росії екіпаж неодноразово залучався до пошуку та порятунку людей у лісових масивах та водній акваторії, гасіння природних та техногенних пожеж, — наголосили у відомстві.

Під час аварії вертольота Мі-8 у Карелії загинули троє співробітників МНС, — повідомив глава регіону Артур Парфенчиков.

Авіанциденти у Росії

У січні 2024 у Брянській області, біля населеного пункту Севськ, аварійно сів гелікоптер Мі-8.

У вересні у Воронезькій області розбився винищувач-бомбардувальник Су-34. Екіпаж літака нібито встиг катапультуватися.

Того ж місяця у Волгоградській області розбився російський бомбардувальник Су-24 під час тренувального польоту. Доля екіпажу невідома.

У серпні 2023 року у Челябінській області впав вертоліт Мі-8, який належав ФСБ, унаслідок чого загинули щонайменше троє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?