В Санкт-Петербурзі РФ спалахнув торговий центр — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Санкт-Петербурзі РФ спалахнув торговий центр — відео

В Санкт-Петербурзі РФ спалахнув торговий центр — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про нову пожежу в торговому центрі. Наразі проводиться евакуація.

Головні тези:

  • У Санкт-Петербурзі спалахнув торговий центр «Галерея», де загорілася вентиляційна витяжка кафе на п'ятому поверсі.
  • Також в Росії сталися атаки БПЛА на військовий аеродром та нафтобазу, що призвело до пожеж та вибухів у різних районах.
  • Губернатор Ростовської області повідомив про нібито знищення 26 безпілотників, а Міноборони Росії розповіли про атаки безпілотників над Курською областю, Бєлгородською та Кримом.

Що відомо про пожежу у РФ

Як зазначають росЗМІ, пожежа спалахнула у ТЦ «Галерея» в Петербурзі.

МНС РФ повідомляє, що загорілася вентиляційна витяжка кафе на п'ятому поверсі ТЦ.

У результаті атаки БПЛА у РФ палає військовий аеродром та нафтобаза

Губернатор російської Ростовської області Василь Голубєв у ніч проти 20 липня заявив, що сили ППО РФ нібито знищили 26 БпЛА. Голубєв традиційно заявив, що "постраждалих немає". І додав, що інформація про наслідки уточнюється.

Натомість місцеві жителі у соцмережах повідомили про потужні прильоти у районі аеродрому Міллерово і вибухи в районі нафтобази.

За словами місцевих жителів у результаті атаки БПЛА пролунало понад 16 вибухів у районі аеродрому Міллерово, також вибухи прогриміли в районі нафтобази.

Зафіксовано пожежі в районі злітно-посадкової смуги та стоянок літаків.

Нагадаємо, 19 липня два регіони РФ і Крим зазнали атак безпілотників.

У Міноборони Росії заявили, що 11 безпілотників збили над Курською областю, три — над Бєлгородською, ще п'ять БПЛА збили над анексованим Кримом та Чорним морем.

За інформацією губернатора Курської області Олексія Смирнова, у Курську у результаті падіння уламків БПЛА поранення та опіки отримали двоє жителів. Зазначимо, що жодних доказів чиновник країни-агресорки не опублікував.

На Бєлгородщині, у Шебекіно, внаслідок ранкового обстрілу пошкодження отримав житловий будинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?