В Санкт-Петербурзі стався потужний вибух поблизу аеропорту — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В Санкт-Петербурзі стався потужний вибух поблизу аеропорту — відео

Вибухи та пожежа у Пітері
Джерело:  online.ua

У Санкт-Петербурзі на території РФ у неділю, 10 березня, пролунала серія потужних вибухів в районі аеропорту “Пулково”, після яких здійнялась масштабна пожежа. 

Що відомо про вибухи у Санкт-Петебурзі

За інформацією російських Telegram-каналів, в районі аеропорту вирує масштабна пожежа.

Підконтрольні Кремлю Telegram-канали повідомляють, що пожежа вирує на території виробничої бази.

В мережі з'явилися відео, на яких видно масштаби пожежі. В небо здійнявся стовп густого чорного диму. Місцеві скаржаться на їдкий запах.

Ця будівля розташована за адресою Волхонське шосе, 4 на території промислової зони Горелово.

Російські ЗМІ також повідомили, що двоє людей буцімто постраждали під час величезної пожежі у промбудівлі. За попередніми даними, вогонь охопив понад 1 тис квадратних метрів території, а в ангарі частково обвалився дах та стіни.

У МНС РФ також зазначили, що постраждалих людей унаслідок пожежі вже нібито ушпиталили. Наразі достеменно невідомо, чи виникли у росіян проблеми з авіасполученнями через пожежу біля аеропорту "Пулково".

Про затримання чи скасування рейсів також російські пропагандисти нічого не повідомляли.

Що відомо про інші інциденти на території РФ

Влада російського Курська у ніч на 10 березня заявила, що на нафтобазі почалася пожежа після атаки безпілотників.

Як повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт, у Курську нібито працювала ППО, а "український безпілотник" на території нафтобази "впав і загорівся".

ЗМІ також пишуть, що потужна пожежа сталася на газопроводі поруч із селищем Лихма Ханти-Мансійського автономного округу. Заграву від пожежі і стовп диму було видно за кілька кілометрів.

В Міноборони Росії заявили про атаку дронів у Бєлгородській області 10 березня. В атаці дронів російська сторона традиційно обвинувачує Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?