В Україні вперше виступить співак Джон Ледженд
Категорія
Культура
Дата публікації

В Україні вперше виступить співак Джон Ледженд

В Україні вперше виступить співак Джон Ледженд
Джерело:  online.ua

Володар 12 Греммі стане гостем Leopolis Jazz Fest 26 червня у Львові.

Джерело: Leopolis Jazz Fest

Джон Ледженд стане хедлайнером українського фестивалю

Організатори повідомили, що співак стане одним з хедлайнерів фестивалю.

Всесвітньо відомий американський співак, автор пісень, з платиновими альбомами, та актор, John Legend отримав статус EGOT. Адже серед його нагород: 12 премій Греммі, Оскар, Золотий глобус, Тоні, Еммі та інші, - зазначили організатори.

Джон Ледженд є всесвітньо відомим співаком, композитором та актором. Він є автором семи популярних альбомів, а його пісня «All Of Me» — одна з найбільш продаваних пісень усіх часів.

У 2014 році ця пісня посіла перше місце у хітпараді Billboard Hot 100. Співак також отримав Оскар та Золотий глобус за пісню Glory до фільму Сельма у 2015 році.

Ледженд є одним з представників нео-соулу, напряму в ритм-н-блюзі.

Співак отримав п'ять нагород Греммі вже за свій перший альбом Get Lifted у 2004 році.

У 2017 році Legend отримав премію Тоні за продюсування мюзиклу Джітні для бродвейської сцени.

У 2018 році Ледженд зобразив Ісуса Христа в адаптації рок-опери "Ісус Христос - суперзірка". Він був номінований на премію Primetime Emmy за роль, але виграв за продюсювання серіалу.

Це зробило його одним із 16 людей і першим темношкірим, хто отримав усі чотири головні американські розважальні нагороди: Еммі, Греммі, Оскар і Тоні. Леджендтакож є другою наймолодшою людиною, яка досягла цього. З 2019 року співак є тренером на The Voice.

Leopolis Jazz Fest - міжнародний джазовий фестиваль, який щороку проходить у форматі open-air в червні у Львові. Перший фестиваль організували в 2011 році. Концерти за участю понад ста музикантів на трьох сценах у місті, понад 100 000 глядачів, близько 200 акредитованих журналістів ― це історія Leopolis Jazz Fest. The Guardian також включив фестиваль в список найкращих фестивалів Європи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?