В Україні хочуть розширити ринок РЕБ на прикладі дронів — Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні хочуть розширити ринок РЕБ на прикладі дронів — Федоров

Михайло Федоров
РЕБ

Україна має амбіції перевести виробництво РЕБ на ринкові рейки, за прикладом дронів.

Україна хоче значно розширити ринок засобів РЕБ

Як повідомив віцепрем‘єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, Україна має амбіції відкрити ринок РЕБ для підприємців.

Працюємо над тим щоб повторити успіх як по дронах. Максимально відкрити ринок, зробити конкуренцію, — зазначив Михайло Федоров.

Михайло Федоро

Михайло Федоро

Міністр цифрової трансформації

За результатами компанії будуть конкурувати між собою за контракти з Міноборони.

РЕБ доєднали до дронової нормативки, щоб у компаній була маржинальність, щоб було легше укладати договори, — додав міністр.

Як зазначається, Міноборони вже почало активне контрактування РЕБу. Федоров також зазначив про можливе створення окремої бригади РЕБу.

Раніше Міністр Федоров заявив засоби радіоелектронної боротьби швидше потраплятимуть у війська, оскільки їхній допуск до експлуатації відбуватиметься на підставі акту спільних відомчих випробувань або за результатами вивчення заявлених тактико-технічних характеристик.

Що відомо про виробництво української зброї

Раніше міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін повідомив, що Україна налагодила серійне виробництво вітчизняного аналога "Шахедів".

Також Україна розробляє власний аналог російського дрона-камікадзе "Ланцет", його вже тестують на фронті.

Крім того, Михайло Федоров повідомив, що Україна вже наздогнала РФ за кількістю дронів-камікадзе дальньої дії. За його словами, очікується поява покращеної версії морського дрона MAGURA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?