В Укренерго попередили про повернення графіків відключення світла
Категорія
Україна
Дата публікації

В Укренерго попередили про повернення графіків відключення світла

Енергосистема України
Джерело:  Укренерго

За словами керівника правління НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького, ситуація із енергопостачанням в Україні найближчим часом погіршиться, що призведе до повернення відключень світла. 

Що відомо про повернення до графіків відключення світла найближчим часом

Кудрицький зазначив, що причиною повернення графіків відключення світла в Україні стане виведення в ремонт кількох енергоблоків на АЕС.

Він підкреслив, що скасування відключень світла протягом кількох останніх днів травня відбувалось за рахунок тимчасового покращення ситуації в енергосистемі за рахунок виводу з ремонту двох енергоблоків АЕС.

Згідно з графіком, вже найближчими днями в ремонт знову вийдуть певні блоки на атомних електростанціях. І ця ситуація, яку ми маємо в останні дні, коли нам вистачає електроенергії й вдається уникати відключень, вона, на жаль, зміниться знову, — попередив Кудрицький.

Чи очікувати українцям на відключення світла 31 травня

За інформацією “Укренерго”, протягом 31 травня не планується введення погодинних відключень світла.

При зміні ситуації в енергосистемі про застосування заходів обмеження споживання буде повідомлено додатково, — зазначили представники оператора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?