Вчені назвали простий спосіб покращення сексуального життя чоловіків
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали простий спосіб покращення сексуального життя чоловіків

Вчені назвали простий спосіб покращення сексуального життя чоловіків
Джерело:  online.ua

Більшість чоловіків переконані в тому, що лише Віагра може покращити їхню потенцію. Однак іноземні науковці дійшли висновку, щоб на сексуальне життя також суттєво впливає харчування та спосіб життя.

Джерело: Healthline

Ні для кого не секрет, що алкогольні напої, нікотин, надлишок солодощів та борошняних виробів справді можуть спровокувати проблеми з чоловічою потенцією потенцію.

Проте є й продукти, які можуть суттєво поліпшити ситуацію, а саме:

Жирна риба

За словами вчених, у риб'ячому жирі у великих кількостях містяться поліненасичені жирні кислоти Омега-3, які позитивно впливають на здоров'я та самопочуття.

Не можна також не згадати про те, що саме риб'ячий жир традиційно використовують для збереження потенції та профілактики простатиту.

Гранатовий сік

Науковці дійшли висновку, що саме цей смачний та корисний напій допоможе покращити потенцію й еректильну функцію у чоловіків.

Темний шоколад

У цьому виді шоколаду містяться флавоноїди, які є природним антиоксидантам. Вони насамперед відомі своїми антибактеріальними властивостями, а також корисні для здоров'я та для нормальної еректильної функції.

Фото — unsplash.com

Горіхи

За словами дослідників, горіхи містять аргінін, який справді допомагає покращити потенцію. Зокрема він підвищує якість ерекції.

Устриці

Немало людей знають про афродизичні властивості устриць. Причина цього в тому, що в устрицях багато цинку. Ця сполука посилює кровотік, що може сприяти припливу крові до статевих органів.

Часник

Часник допомагає покращити кровообігу, а також знижує рівень холестерину в крові. Також часник добре впливає на діяльність серцево-судинної системи. У комплексі це працює позитивно і на потенцію чоловіка.

Дослідження свідчать, що вживання часнику у чоловіків з еректильною дисфункцією допомагає поліпшити якість ерекції.

Читайте також:

  • Чому відмова від сніданку є шкідливою для здоров'я — пояснення вчених

  • Науковці оцінили вплив сну на тривалість життя людини

  • Вчені заявили про суттєве збільшення довжини пеніса протягом останніх років

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?