Великий скандал. Чому насправді Путін наказав заарештувати заступника Шойгу
Категорія
Політика
Дата публікації

Великий скандал. Чому насправді Путін наказав заарештувати заступника Шойгу

Тимур Іванов
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися російському опозиційному виданню “Важные истории”, справжня причина арешту заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова — держзрада, а не хабар, як стверджує російська влада.

Заступника Шойгу могли арештувати за держзраду

Анонімні джерела опозиційних журналістів, які близькі до ФСБ РФ, стверджують, що скандальна історія про корупцію Іванова — лише публічна частина звинувачення.

Хабар — це для публіки. Поки говорити публічно про держзраду не хочуть — великий скандал: все ж таки заступник міністра оборони, — пояснив один з інсайдерів.

Ще один інформатор звернув увагу на те, що лише за корупцію людину такого рангу ніхто б затримувати не став.

Що важливо розуміти, члени оточення диктатора Володимира Путіна крадуть шалені кошти з державного бюджету, й про це всі знають.

Путін дав команду після того, як вдалося переконати, що йдеться саме про держзраду — наголосило анонімне джерело.

Поки опозиційним журналістам не вдалося дізнатися, що саме зробив Тимур Іванов й на користь якої з країн міг зрадити Росію.

Під удар кремля також потрапив поплічник Тимура Іванова

Згідно з даними телеграм-каналу “ВЧК-ОГПУ”, разом із Тимуром Івановим заарештовано його давнього друга та ділового партнера Сергія Бородіна.

Бородін перебуваючи в дружніх зв'язках із заступником оборони РФ, Івановим, який займався питаннями будівництва та капітального ремонту об'єктів міністерства оборони, вступили в злочинну змову з третіми особами, заздалегідь об'єдналися з ними для скоєння організованою групою злочину — отримання в особливо великому розмірі у вигляді надання послуг майнового характеру під час проведення підрядних та субпідрядних робіт для потреб Міністерства оборони, — йдеться у версії слідства.

На арешт Тимура Іванова уже відреагувала його мати. Вона назвала цю подію “абсолютною несподіванкою” для себе та звинуватила у всьому ворогів сина, однак не уточнила, про кого йдеться.

У нього багато недоброзичливців... Усі надії на впливових людей, які можуть врятувати ситуацію, — заявила мати заступника Шойгу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?