Вибух у п'ятиповерхівці Білої Церкви. Зросла кількість загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух у п'ятиповерхівці Білої Церкви. Зросла кількість загиблих

ДСНС України
ДСНС

У Білій Церкві Київської області кількість загиблих внаслідок вибуху в одній з квартир багатоповерхівки та пожежі збільшилася до двох людей.

У Білій Церкві загинуло двоє людей

Стало відомо про ще одного загиблого через вибух у 5-поверхівці Білої Церкви.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

Станом на 19:45 кількість загиблих внаслідок вибуху невідомого предмету збільшилася до 2-х (на третьому поверсі будинку виявлено фрагменти тіла).

Також зазначається, що станом на 19.45 на місці події тривають роботи із гасіння пожежі, рятувальна операція, та із ліквідації наслідків.

У ДСНС додали, що психологічна допомога була надана 17 людям.

Вибух у будинку Білої Церкви

О 14:56 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківськогорайону надійшло повідомлення про вибух невстановленого предмета у 5-поверховому будинку на пров. Грузинському, у квартирі на 3-му поверсі.

Було встановлено, що внаслідок вибуху зруйновано 1 балкон на 3-му поверсі повністю та 1 частково; горить квартира на 3-му та 4-му поверхах. Також з'ясувалося, що від 2-го до 5-го поверху сталася руйнація залізобетонного перекриття.

Під час локалізації пожежі у квартирі на 2-му поверсі виявили одну загиблу жінку. Водночас на 4-му поверсі працівники ДСНС врятували дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?