Від вибуху газу у Львові загинуло троє людей. Поліція відкрила кримінальну справу
Категорія
Україна
Дата публікації

Від вибуху газу у Львові загинуло троє людей. Поліція відкрила кримінальну справу

МВС України
Львів

Унаслідок вибуху газу в гаражному приміщенні двоповерхового приватного будинку у Львові вечері 23 грудня загинуло троє людей. Правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Від вибуху в газу у Львові загинули люди

Правоохоронці встановили, що вибух газу стався в гаражному приміщенні приватного будинку, внаслідок чого його частина була зруйнована.

Під час розбору завалів виявили тіла 82-річної жінки та чоловіків віком 37 і 75 років.

До медичних закладів з пораненнями доставили трьох людей: семирічного хлопчика, 11-річну дівчинку та 74-річного чоловіка.

Вибух газу у Львові 23 грудня

Відомо, що вибух стався о 20:48 в одному з будинків на вулиці Княгині Ольги. Від вибуху відбулося руйнування опорних стін приватного будинку. На місці почалася пожежа.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці перекривали рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової.

У будинку, де стався вибух, проживало 6 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?