Відома серфінгістка загинула в Індонезії після нападу риби-меч
Категорія
Події
Дата публікації

Відома серфінгістка загинула в Індонезії після нападу риби-меч

Джулія Манфріні
Джерело:  The Independent

Відома 36-річна італійська серфінгістка Джулія Манфріні загинула в Індонезії після нападу риби-меч, яка буквально проштрикнула жінку у груди. 

Головні тези:

  • Смерть відомої італійської серфінгістки в Індонезії внаслідок нападу риби-меч шокувала громадськість.
  • Нещасний випадок з іншою твариною - дельфін напав на японського плавця.
  • Напади тварин на людей свідчать про необхідність дотримання певних правил та знання психології диких тварин для уникнення подібних ситуацій.

Що відомо про смерть відомої італійської серфінгістки внаслідок нападу риби-меч

Зазначається, що жінка отримала поранення в груди в п'ятницю, 18 жовтня, на островах Ментаваї в провінції Західна Суматра — у популярному місці для серфінгу, відомому своїми чудовими водами і складними хвилями.

Навіть незважаючи на сміливі зусилля її партнера, персоналу місцевого курорту і лікарів, Джулію не вдалося врятувати, — зазначив Джеймс Колстон, який разом з Манфріні був співзасновником туристичної агенції AWAVE Travel.

Італійська серфінгістка Джулія Манфріні загинула внаслідок атаки риби-меч
Джулія Манфріні

За словами виконувача обов’язків керівника Агентства з боротьби зі стихійними лихами островів Ментавай Лахмудіна Сірегара, риба неочікувано стрибнула на італійську серфінгістку та пробила її у груди.

У грудях жінки утворилась рана завглибшки 5 сантиметрів. Лікарям не вдалось врятувати Джулію Манфріні.

Новина про раптову смерть Манфіні шокувала 27,5 тисяч її підписників в Instagram, де вона часто ділилася своїми успіхами в серфінгу.

Що відомо про нещодавні напади інших тварин на людей

Японський професійний плавець Такума Гото піддався атаці з боку агресивного та сексуально невдоволеного дельфіна і лише дивом врятувався. 

Зазначається, що Такума Гото разом з приятелем плавав поблизу острова Цуруга. Чоловік був атакований дельфіном буквально за 10 метрів від берега.

Спочатку дельфін спробував атакувати друга Гото, а потім накинувся на нього самого.

Дельфіни — дуже чутливі істоти. І на їхню поведінку можуть впливати такі чинники, як сексуальна незадоволеність. І для людей це небезпечно. Самці індо-тихоокеанського дельфіна-афаліни спілкуються покусуючи один одного. А брак спарювання робить їх агресивними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?