Відома вся правда про роман Тіни Кароль і Дана Балана
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома вся правда про роман Тіни Кароль і Дана Балана

Відома вся правда про роман Тіни Кароль і Дана Балана
Джерело:  online.ua

Креативний продюсер вокального шоу "Голос країни" Володимир Завадюк вперше вирішив розкрити правду про роман зіркових тренерів – Тіни Кароль і Дана Балана. За його словами, історія їхнього кохання була створена "синтетично" з метою росту рейтингу проєкту.

Джерело: "Культурная Прачечная"

Як продюсер "Голосу країни" коментує роман Кароль та Балана

Як відомо, ні Тіна Кароль, ані Дан Балан ніколи офіційно не підтверджували і не спростовували чутки про роман, які ширяться уже багато років.

Однак нещодавно Володимир Завадюк офіційно підтвердив, що це був лише піар-хід заради хайпу.

"Історія Дана і Тіни, звичайно ж, була синтетично створена. Моє завдання, як продюсера, було змусити повірити Дана в те, що він цікавий Тіні, а Тіну – в те, що Дан нею цікавиться",– пояснив продюсер.

За його словами, ця історія стала "настільки легендарною, настільки цікавою, настільки захоплюючою, що навіть Дан і Тіна самі в неї повірили".

Продюсер "роману" наголосив, що саме ця вигадка дозволила залучити до перегляду величезну кількість глядачів і підняти рейтинг шоу.

Що цікаво, Володимир Завадюк вирішив прокоментувати своє резонансне зізнання, яке зробив під час воркшопу.

За його словами, роман Тіни Кароль і Дана Балана був прописаний сюжетом, проте почав стверджувати, що симпатія артистів мала місце й в реальному житті.

"Це створена історія, яка стала реальністю", - почав стверджувати продюсер.

Продюсер пояснив роман Тіни Кароль і Дана Балана / Фото "Культурная Прачечная"

Що відомо про роман Кароль та Балана

Як уже згадувалося раніше, чимало фанатів вокального шоу "Голос країни" були переконані, що попдіва Тіна Кароль справді зустрічається з молдавським музикантом Даном Баланом, оскільки артисти влаштовували пристрасні танці просто на сцені, а за лаштунками трималися за руки.

Однак їхні зіркові колеги, Потап та Оля Полякова, ніколи не приховували,що вважають цей роман - фарсом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?