Відомий український актор Шахторін зізнався, чому ледь не вбив свого сусіда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий український актор Шахторін зізнався, чому ледь не вбив свого сусіда

Ярослав Шахторін
Джерело:  ТСН

Український актор Ярослав Шахторін розказав журналістам, як на початку повномасштабного вторгнення переплутав свого сусіда з російським загарбником і ледь не вистрелив у нього.

Шахторін розповів про один моторошний інцидент зі свого життя

За словами зірки серіалу "Друзі" і "Жіночий лікар", після 24 лютого 2022 року, коли армія РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, вони з батьком домовилися чергувати по черзі, щоб охороняти свій будинок та членів родини.

Що важливо розуміти, на своє перше чергування Шахторін пішов після чотирьох годин сну.

Його стан у той момент був доволі непростим на тлі постійного стресу та недосипу.

Сиджу, завиває сильний вітер, і раптом чую, як хтось ходить по нашій веранді. Неначе хтось із росіян переліз паркан і йде в будинок. Я вистрибую на центр двору, смикаю запобіжник і думаю: все, зараз буду стріляти. На цих емоціях мало не пульнув у сусіда. Бідолаха вийшов покурити і натрапив на мене (сміється — ред).

Ярослав Шахторін

Ярослав Шахторін

Український актор

Шахторін розповів, як заглянув у вічі російському солдату

Як зазначає актор, уже 25 лютого він з родиною відправився в підвал, оскільки росіяни не припиняли свої обстріли мирних населених пунктів.

Рашистські "алігатори" здійснювали обльоти щоранку і щовечора. Вони літали дуже низько, на висоті 4-5 метрів, і я горів бажанням подивитися, що це таке. Одного разу я вийшов, і коли вони пролітали над будинком, зустрівся поглядом з вертолітником. Це було моторошно, — додав Шахторін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?