Відомо, хто став переможцем міжнародного шахового турніру Kopernik
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомо, хто став переможцем міжнародного шахового турніру Kopernik

Відомо, хто став переможцем міжнародного шахового турніру Kopernik
Джерело:  online.ua

Українець Петро Голубка став абсолютним тріумфатором Міжнародного шахового фестивалю Kopernik, який тривав понад два тижні у польському місті Торунь. Наш гравець на цьому турнірі продемонстрував найкращі результати.

Джерело: Nowosci

Українець Петро Голубка - переможець міжнародного шахового турніру

Варто звернути увагу на те, що Петро Голубка став переможцем змагань у найсильнішій групі "А". До слова, він був єдиним іноземцем, який взяв участь у цьогорічному шаховому фестивалі.

За словами місцевих журналістів, Петро Голубка грав з найсильнішими учасниками й при цьому не програв жодної партії. У 9 партіях йому вдалося здобути абсолютну перемогу. Окрім того, наголошується, що була одна нічия у першому раунді з поляком Мірославом Грабарчиком. Тож шахіст з України набрав у Польщі 8,5 балів з 9 можливих.

"Срібло" на фестивалі вдалося вибороти Мірославу Грабарчику. Поляк програв у сьомому турі. Всього йому вдалося набрати 7,5 очок.

На третій сходинці розмістився Радослав Блайет. Його результат – 5 балів з 9 можливих.

Петро Голубка став переможцем шахового турніру у Польщі (Фото - Nowosci)

Варто звернути увагу на те, що це не перша яскрава перемога українця. У січні минулого року Петро Голубка отримав першість на XXX Міжнародному шаховому фестивалі CRACOVIA 2019, який відбувся у Кракові.

До цього він перемагав у Швеції на міжнародних турнірах Visma chess та Goteborg Open.
Крім того, він є Чемпіоном України 2017 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?