Відходимо, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару — Третя ОШБр про Авдіївку
Категорія
Україна
Дата публікації

Відходимо, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару — Третя ОШБр про Авдіївку

ЗСУ

Українські військові відходять на підготовлені позиції із Авдіївки, щоб згодом повернутися і завдати російським окупантам сильнішого удару.

Заява 3 ОШБр про відхід з Авдіївки

Командир 3 ОШБр Андрій Білецький подякував бійцям за гідний бій, який дали ворогу в Авдіївці, в умовах тотальної кількісної переваги росіян у живій силі, в техніці, у снарядах.

Зробили все, і навіть більше. Дякую за стійкість кожному. Відходимо на підготовлені позиції, щоб повернутися і завдати ще сильнішого удару. Дякую командуванню за виважене рішення. Бій триває

Андрій Білецький

Андрій Білецький

Командир 3 ОШБр

Відхід ЗСУ з Авдіївки: що відомо

Уночі 17 лютого головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський опублікував заяву про виведення українських підрозділів з Авдіївки, щоб уникнути оточення та зберегти життя і здоров’я військовослужбовців.

Командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський розповів, що військові вийшли з Авдіївки на заздалегідь підготовлені позиції.

За кілька днів до цього до Авдіївки направили 3 окрему штурмову бригаду. Там зазначали, що співвідношення сил у місті становить один до семи.

3 ОШБр завдала критичні ураження 74-ій та 114-ій окремим мотострілецьким бригадам ЗС РФ. Обидва ворожі підрозділи — фактично «стерті».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?