Війська РФ обстріляли підприємство на Херсонщині. Є поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли підприємство на Херсонщині. Є поранений

Херсонська ОВА
обстріл

Російські війська вдарили з артилерії по підприємству у селищі Велетенське, що в Херсонському районі. Поранено людину.

Російські війська обстріляли підприємство у селищі під Херсоном

Росіяни вдарили по Велетенському Білозерської громади. Близько 13:20 ворог обстріляв будівлю підприємства з артилерії, - йдеться в повідомленні.

За даними адміністрації, постраждав 56-річний чоловік.

В нього діагностували вибухову травму, поранення грудної клітини та ноги. Зараз потерпілий знаходиться у хірургічному відділені лікарні, - розповіли про стан чоловіка у ОВА.

Ситуація з обстрілами Херсона та області

Обстановка з обстрілами правобережжя Херсонської області в останні місяці є досить важкою. Попри те, що кількість атак через погоду явно поменшала, удари стали більш масованими. Лише за добу на 17 листопада у Херсонській області 6 людей загинули, 10 поранені.

Питання з обстрілами Херсона зараз стоїть настільки гостро, що на недавній Ставці під керівництвом президента України Володимира Зеленського було прийнято конкретні рішення щодо захисту Херсона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?