Війська РФ обстріляли пункт розташування швидкої допомоги на Харківщині. Є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли пункт розташування швидкої допомоги на Харківщині. Є поранені

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
обстріл

Окупаційні війська Росії вранці 17 березня обстріляли тимчасовий пункт розташування швидкої медичної допомоги у селі Бугаївка на Харківщині.

Окупанти вгатили по пункту розташування швидкої медичної допомоги на Харківщині

За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворожий обстріл села стався о 9:15. Поранення отримали 36-річний фельдшер та 56-річний водій швидкої. Наразі їм надається допомога в лікарні у Харкові. 

Внаслідок атаки було пошкоджено одноповерховий будинок, де були медичні працівники, будівлі поруч, а також дві автівки "швидкої".

Армія РФ атакувала обʼєкт критичної інфраструктури під Харковом

Російський дрон-камікадзе вдарив по селищу в Харківській області вночі 16 березня. Пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, близько 02:25 російський безпілотник "Шахед" вдарив по селу Козача Лопань Харківського району.

Внаслідок ворожої атаки був пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури. За даними місцевої влади, постраждалих немає.

Яка ситуація в Харківській області

Нагадаємо, що Харків та населені пункти області майже щоденно потрапляють під ворожі обстріли, зокрема, і через близькість до кордону з РФ.

Крім того, у Куп'янському район точаться бойові дії, окупанти хочуть повернути території, які захопили на початку повномасштабного вторгнення. Ситуація на цьому напрямку складна.

Як повідомлялося,15 березня окупанти завдали ракетного удару по селищу Золочів у Харківській області. Було знищено приміщення гуртожитку та приміщення пункту екстреної медичної допомоги.

Також 14 березня прильоти були зафіксовані у передмісті поблизу Харкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?