Війська РФ завезли до Мелітополя 100 тисяч росіян для придушення українського спротиву
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ завезли до Мелітополя 100 тисяч росіян для придушення українського спротиву

Іван Федоров / Запорізька ОВА
Мелітополь

Російські окупанти завезли до Мелітополя майже 100 тисяч росіян. Населення міста стало більшим, ніж до повномасштабного вторгнення.

Мелітополь заселяють росіянами

Законний мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що росіяни насильно змінюють національний склад тимчасово окупованих територій.

До 24 лютого 2022 року в Мелітополі жили близько 150 тисяч людей. Протягом півроку після окупації з міста на підконтрольну Україні територію та за кордон виїхало більше половини корінних мешканців.

З того часу в місто масово почали заїжджати гастролери та гастарбайтери з Росії. За версією місцевого мешканця Мелітополя, населення міста стало більшим, ніж було до окупації, тобто більше за 150 тисяч. Здебільшого це ті, хто приїхав

Таким чином, за словами Федорова, росіяни намагаються придушити український спротив на окупованій території.

Мелітопольці не визнають окупантів і чекають на повернення України.

Нагадаємо, що Мелітополь перебуває в окупації з 26 лютого 2022 року.

Партизанський рух у Мелітополі

14 січня українські партизани у тимчасово окупованому Мелітополі підірвали машину з російськими окупантами.

У ГУР зазначили, що внаслідок проведеного силами українського опору спеціального заходу був підірваний автомобіль російських загарбників УАЗ Patriot.

За попередньою інформацією, лікарі знадобились не всім. Точна кількість безповоротних і санітарних втрат ворога уточнюється.

15 грудня Рух опору підірвав у місті залізничний потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо.

У Центрі нацспротиву зазначають, що це вже одинадцята успішна диверсія на залізниці за 2023 рік. Попередній потяг Рух Опору успішно підірвав 13 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?