Військові армії РФ крадуть один в одного побутові речі
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ крадуть один в одного побутові речі

Військові армії РФ
Джерело:  Радіо Свобода

Військові злочинної армії РФ в Україні настільки погано екіпіровані, що серед них процвітають крадіжки один в одного одягу, рюкзаків, бритв та інших предметів першої необхідності. 

Що відомо про постійні крадіжки серед військових окупаційної армії РФ

Журналісти видання посилаються на слова дружини одного з російських окупантів Тетяни, чоловік якої Сергій пішов до лав російської армії РФ в Україні, бо очікував на обіцяну високу зарплату.

Однак, як зазначає жінка, одразу ж після прибуття на фронт її чоловік виявив відсутність базового спорядження.

Коли їх вивозили на першу місію, у них навіть не було лопат. Їх просто висадили на порожньому полі, і все. Вони туди нічого не заносять: ні рукавичок, ні теплої білизни, ні боєприпасів. Їм навіть лопати не дали. Але дали мішки для трупів, - розповідає дружина російського окупанта.

Жінка зазначила, що її чоловік у лавах злочинної армії РФ в Україні заробляє утричі більше, а ніж в Росії, однак половина грошей йде на одяг, їжу та спорядження.

Як окупанти грабують один одного

Серед російських солдатів процвітає пограбування один одного.

В одного хлопця вкрали теплі рукавички, коли він йшов на стрій. Інший загубив свій рюкзак із новим теплим костюмом, коли був на завданні. Він повернувся з бою живим, але рюкзака не було. Він питає, де він, і йому кажуть, що він згорів, - розповідає жінка.

У її чоловіка теж все вкрали. Жінка чула, що в деякий солдат крадуть телефони та гроші в потягах, коли вони їдуть до своїх частин.

Деякі так без зв'язку й сидять. Всі, здавалося б, мають бути заодно і разом, а тут таке. Свої ж у своїх. Як так можна? Хліб там на вагу золота. І вода теж. Він тепер робить два-три ковтки і відкладає, бо на завданні ж їм їжу не возять. Закинуть на два-три тижні на передову і виживай як хочеш, - питається жінка.

Як зазначається, російська армія вже давно страждає від проблем з матеріально-технічним забезпеченням і корупцією. Мобілізовані війська та новобранці, прибуваючи на лінію фронту, виявляють, що їм не вистачає основного обладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?