Військовий та ветеран. Відоме ім'я нового героя проєкту "Холостяк"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Військовий та ветеран. Відоме ім'я нового героя проєкту "Холостяк"

Олександр Терен
Джерело:  СТБ

Шоу "Холостяк" повертається на екрани, і вже відомо ім’я головного героя, за якого боротимуться українські жінки.

Жінки боротимуться за серце ветерана російсько-української війни

Телеканал СТБ оголосив ім’я головного героя нового сезону шоу "Холостяк". Ним став військовий, ветеран, громадський діяч і учасник національної збірної Invictus Games – 28-річний Олександр "Терен" Будько.

Про це офіційно повідомили на сторінці каналу СТБ у соцмережі Instagram.

Саме сьогодні, в день народження головного героя, ми готові оголосити його ім’я. Два роки ми отримували запитання, чи повернеться Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли – ось наш кандидат на нового Холостяка", – йдеться у повідомленні. – йдеться у дописі.

Вперше в історії проєкту оголосили ім'я Холостяка одночасно з початком кастингу.

Що відомо про нового "Холостяка" Олександра Терена

В перший день повномасштабного вторгнення він добровольцем пішов захищати країну і згодом став командиром взводу 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ" із позивним "Терен".

У боях на Харківщині Олександра тяжко поранили і він втратив обидві кінцівки.

Чоловік пройшов протезування у США і складну реабілітацію.

"Терен" продовжує вести активний спосіб життя. Він займається розвитком інклюзії в Україні і допомогою у соціалізації ветеранів після повернення з фронту.

Олександр також є автором книжки "Історія впертого чоловіка", а також співавтором і ведучим YouTube-проєкту "Відвал ніг, або All інклюзив". А ще він призер із плавання міжнародних спортивних змагань "Ігри Нескорених".

Про Олександра зняли фільм "Перший ряд" (Front Row), продюсеркою якого є Сара Джессіка Паркер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?