Вперше у світі. Джаред Лето законно підкорив хмарочос Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше у світі. Джаред Лето законно підкорив хмарочос Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку

Empire State Building
Джарел Лето на хмарочосі

Джаред Лето здійснив свою заповітну мрію та піднявся на хмарочос Емпайр-Стейт-Білдінг. Таким чином музикант прорекламував майбутній тур.

Сучасна Людина-Павук

Американський музикант та фронтмен гурту 30 Seconds to Mars Джаред Лето піднявся на Емпайр-Стейт-Білдінг, щоб здійснити заповітну мрію та прорекламувати майбутній тур.

Про це 9 листопада повідомили на сторінці у X Empire State Building.

Актор і співак піднявся на 102-поверховий хмарочос висотою 381 м (448 м з антеною) Емпайр-Стейт-Білдінг, це зайняло у нього приблизно 20 хвилин. Лето був у повному альпіністському спорядженні з мотузками, які страхували його, якби раптом втратив рівновагу.

Чесно кажучи, я був більше схвильований, ніж знервований, – сказав Лето. – Але я повинен бути чесним, це було дуже, дуже важко. Це було набагато важче, ніж я думав, що це буде.

Він сказав, що здійснив цей підйом, щоб викреслити заповітний пункт зі свого списку бажань, а також щоб оголосити про початок світового туру Thirty Seconds to Mars 2024 Seasons, що триватиме з березня по вересень 2024 року. Тур гурту Джареда Лето пройде на підтримку останнього альбому It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.

Як підтвердили представники будівлі, музикант став першою людиною у світі, яка законно піднялася на вершину Емпайр-Стейт-Білдінг. У 1994 році Ален Робер підкорив будівлю несанкціоновано.

Це неймовірно. Дивитися, як сходить сонце над містом, яке так багато для мене означає. З дитинства Нью-Йорк символізував місце, куди ви вирушаєте, щоб здійснити свої мрії. У дитинстві я хотів бути артистом, і Нью-Йорк був тим місцем, куди ви вирушаєте, щоб стати артистом. І Емпайр-Стейт-Білдінг завжди був для мене таким символом, – додав Лето.

Раніше музикант підіймався на стіни готелю в Берліні без страхування й стрибав з тарзанки на концертну сцену перед тисячами глядачів на концерті 30 Seconds to Mars.

30 Seconds to Mars та Джаред Лето: що відомо

30 Seconds to Mars – американський рок-гурт із Лос-Анджелеса, який грає у стилі альтернативного артроку. Його у 1998 році заснували брати Джаред і Шенон Лето.

Джаред Лето – американський актор і музикант, відомий за ролями в таких фільмах як "Реквієм за мрією", "Американський психопат", "Перерване життя", "Далласький клуб покупців", "Загін самогубців".

У 2014 році Лето став лауреатом премії "Оскар" у номінації "Найкраща чоловіча роль другого плану", за роль у фільмі "Далласький клуб покупців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?