Вже 70. В Україні започатковано новий індустріальний парк — Шмигаль
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вже 70. В Україні започатковано новий індустріальний парк — Шмигаль

Денис Шмигаль
"ВінІндастрі"

Створено 70-й індустріальний парк в Україні. Парк "ВінІндастрі" буде розташовано на Вінниччині.

На Вінничині з’явиться індустріальний парк

Уряд включив до реєстру індустріальний парк "ВінІндастрі" у Вінниці, який став 70-м в Україні.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, підбиваючи підсумки тижня у Facebook.

Створено 70-й індустріальний парк в Україні. Парк "ВінІндастрі" буде розташований на Вінниччині, на площі понад 13 тис. гектарів, і буде спеціалізуватися на новітніх технологіях переробки, – сказав премʼєр.

Зазначається, що ініціатором створення "ВінІндастрі" виступила Вінницька міська рада, а сам парк стане вже четвертим у місті. На його території площею в 13,086 га працюватимуть підприємства переробної промисловості. Пріоритетами для міста є залучення до парку компаній з новітніми технологіями переробки, підприємств, що працюють у сферах переробки відходів, інформації і електронних комунікацій, науково-технічної діяльності.

Загалом "ВінІндастрі" має забезпечити роботою близько 800 вінничан.

Кабмін включив до реєстру індустріальний парк "Нempy UА"

Про це повідомив у Telegram представник уряду у ВР Тарас Мельничук.

Індустріальний парк розташований на Рівненщині і має площу 42,9 га. Резидентами парку є компанії, які спеціалізуються на виробництві продукції з промислових конопель, дослідженнях та розробках нових продуктів, а також на наданні спеціальних послуг.

Зазначається, що інфраструктура та технологічні можливості парку будуть забезпечувати весь ланцюжок від насіннєвого фонду до виробництва та продажу готових продуктів.

Загалом індустріальний парк "Нempy UА" дозволить виробляти понад 200 видів різних продуктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?