WhatsApp додав нові можливості для відеодзвінків
Категорія
Технології
Дата публікації

WhatsApp додав нові можливості для відеодзвінків

WhatsApp
Джерело:  Блог WhatsApp

Платформа, що належить Meta, розширює можливості дзвінків новою функцією демонстрації екрану, збільшеною кількістю учасників та спеціальним виділенням спікера.

Головні тези:

  • Демонстрація екрану у WhatsApp корисна для спільного перегляду контенту та допомоги у налаштуванні пристроїв, а виділення спікера полегшує сприйняття учасників бесіди.
  • WhatsApp збільшив максимальну кількість учасників відеодзвінків до 32 осіб, що сприятиме більш ефективній комунікації.
  • У компанії покращили якість звуку під час дзвінків завдяки новому кодеку MLow та трансляцію відеодзвінків у вищій роздільній здатності.
  • Microsoft спрощує обмін файлами між ПК та Android за допомогою нового оновлення, що дозволить користувачам зручніше обмінюватися контентом між пристроями.

Які нові функції з’являться у WhatsApp

Демонстрація екрану буде корисною для спільного перегляду відео, обміну контентом, який складно надіслати іншим способом, або для допомоги батькам з налаштуванням їх пристроїв.

Функіця також дозволяє ділитися звуком, тому ви зможете спілкуватися з іншими людьми, поки дивитеся на їхній екран.

WhatsApp також збільшив максимальну кількість учасників відеодзвінків до 32 осіб на всіх платформах. Це суттєвий стрибок у порівнянні з попереднім обмеженням у вісім осіб, яке було запроваджено у 2020 році, коли ввели карантин.

Виділення спікера — ще одне нововведення у оновленні WhatsApp (ця функція вже є стандартною на багатьох інших платформах для дзвінків). Під час групового дзвінка людина, яка говорить, відображається першою серед учасників, а її зображення виділяється, що дозволяє легше визначити, у кого в даний момент “слово”.

WhatsApp також відзначив недавній перехід на кодек MLow для покращення якості звуку під час дзвінків. Новий стиск повинен усунути шум і покращити ехопридушення, що корисно для дзвінків з шумних приміщень.

Крім того, відеодзвінки транслюватимуться у вищій роздільній здатності, якщо ваша мережа досить швидка.

Microsoft спрощує обмін файлами між ПК та Android у новому оновленні

Корпорація Майкрософт оголосила, що випускає оновлення для свого каналу бета-версії Windows 11. 

Існує безліч способів надсилати та отримувати файли між комп’ютером і телефоном Android. Наприклад, функція Quick Share від Google дозволяє користувачам швидко обмінюватися файлами зі своїх телефонів на ПК по бездротовому зв’язку і навпаки.

Тепер Microsoft пропонує новий спосіб зробити цей процес простішим.Корпорація Майкрософт оголосила, що випускає оновлення для свого каналу бета-версії Windows 11.

Користувачі, які є частиною програми Insiders, побачать нову піктограму пошуку “Мій телефон” у Windows Share при спробі поділитися контентом.

Натиснувши на цю піктограму, ви зможете швидко та без зайвих клопотів надіслати вміст на свій телефон Android.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?