Хаотично відступили. Росіяни невдало штурмували позиції РДК — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Хаотично відступили. Росіяни невдало штурмували позиції РДК — відео

РДК

Солдати ЗС РФ намагалися штурмувати будинок з бійцями 2 штурмового взводу РДК усередині.

Росіяни невдало штурмували позиції РДК

Штурмовики РДК вели близький та інтенсивний стрілецький бій із прокиданням гранат. Невмілі дії ворога призводять до підриву товариша по службі гранатою, — написали добровольці.

Прильоти FPV дронів ще більше затьмарюють штурм, унаслідок чого ЗС РФ зазнають втрат і хаотично відступають.

Рейд російських добровольців на територію РФ

12 березня "Російський добровольчий корпус" спільно з ЛСР та Сиббатом прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях.

Раніше російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську. Жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися. Пізніше добровольці повторили свій заклик до евакуації.

Також 16 березня у Бєлгороді жалілись на вибухи й пожежу, попри те, що Міністерство оборони Росії відзвітувало про "успішну" роботу ППО. Джерела у розвідці повідомляли раніше, що російська влада блокує евакуацію цивільних у регіоні.

За словами начальника штабу "Російського добровольчого корпусу" Олександра Фортуни, РДК планує далі проводити наступальні дії в рамках свого рейду на територію РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?