Хто у США заважає продовженню військової допомоги Україні — пояснення глави Міноборони Нідерландів
Категорія
Політика
Дата публікації

Хто у США заважає продовженню військової допомоги Україні — пояснення глави Міноборони Нідерландів

Ллойд Остін та Кайса Оллонгрен
Джерело:  NV

На думку глави Міноборони Нідерландів Кайси Оллонгрен, влада США розуміє, що в її інтересах продовжувати надавати військову та іншу підтримку Україні. 

Чи є загрози для подальшої військової допомоги Україні з боку США

Глава Міноборони Нідерландів зазначила, що не поділяє заяви про велике питання щодо подальшої військової підтримки України з боку США через політичну кризу в Конгресі.

Я в це не вірю, тому що підтримка України всіма країнами, особливо США, дуже важлива для вашої держави. Але це також стосується і нас самих, це також про Європу, - наголошує Оллонгрен.

Вона підкреслила, що Росія розв’язала на території Європи нову масштабну, злочинну війну, яка несе загрозу безпеці всіх європейських країн.

Це також американський інтерес, і США це знають, - зазначає очільниця Міноборони Нідерландів.

Хто у США виступає проти допомоги Україні

Вона зазначила, що наразі у США існує невелика, однак напрочуд голосна, політична група, яка виступає проти подальшої військової допомоги Україні.

Переважна більшість у Конгресі та в американському суспільстві це дуже добре розуміють. Ллойд Остін дуже відданий цій справі, як і багато хто з нас. Думаю, що ця відданість виходить далеко за межі політичних суперечок. Це екзистенційна війна. Ми ж бачимо Росію на чолі з автократом Путіним, який не дбає про міжнародне гуманітарне право, про цінності, які ми поділяємо з Україною. Тому я вважаю, що підтримка України повинна продовжуватися, і я дуже рішуче налаштована продовжувати цю підтримку і завжди вести дебати про те, як і чому, - зазначила Оллонгрен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?