Якого біса — Кличко розлютився через неочікувану витівку Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Якого біса — Кличко розлютився через неочікувану витівку Ломаченка

Якого біса — Кличко розлютився через неочікувану витівку Ломаченка
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко жорстко розкритикував українського боксера Василя Ломаченка, який став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації, через те, що під час церемонії оголошення переможця той використав не прапор України, а прапор свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Джерело: Твіттер-сторінка Володимира Кличка

Кличко обурився, що Ломаченко вийшов без прапора України

Кличко у своїй соцмережі поширив статтю про те, що після бою з ганцем Річардом Коммі наш боксер вийшов на церемонію оголошення переможця без українського прапора, хоча традиційно переможці використовують національний прапор.

Однак український боксер неочікувано для всіх вийшов із жовто-червоним прапором свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Володимир Кличко, коментуючи цю скандальну витівку, вирішив процитувати визначення з Вікіпедії, згідно з яким патріотизм або національна гордість – це почуття любові, відданості, прихильності до батьківщини.

Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він свою країну, не використовуючи її прапор? Якого біса (WTF – ред.), - йдеться у повідомленні колишнього чемпіона світу з боксу.

Як уже згадувалося раніше, у ніч з 11 на 12 грудня у Нью-Йорку український боксер Василь Ломаченко переміг ганця Річарда Коммі у легкій вазі. Його перемога не стала несподіванкою - її прогнозували більшість букмекерів та спортивних аналітиків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?