Юлія Саніна показала еволюцію The Hardkiss протягом 10 років
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юлія Саніна показала еволюцію The Hardkiss протягом 10 років

Юлія Саніна показала еволюцію The Hardkiss протягом 10 років
Джерело:  online.ua

Цьогоріч відомому українському рок-гурту The Hardkiss виповнилося 10 років. Фронтвумен колективу Юлія Саніна вирішила показати, як змінювалися його учасники упродовж цього тривалого періоду.

Джерело: Фейсбук-сторінка The Hardkiss

Як еволюціонував гурт The Hardkiss

Протягом останніх 10 років гурт встиг презентувати 4 студійних альбоми, понад 50 пісень, 30 кліпів, а також 9 сольних sold out шоу в українській столиці. Не можна не звернути увагу на те, що суттєвих змін зазнали образи учасників, а також склад The Hardkiss. Юлія Саніна вирішила подякувати усім причетним за вклад в розвиток колективу.

"Гурт – живий організм. Він росте, розвивається, змінюється його склад та звучання. Кожен з музикантів вносив у The Hardkiss щось своє. Ми з Валом вдячні усім, хто пройшов з нами цей шлях: Макс Пономарчук, Кирило Цуканов, Поль Солонар, Віталій Оніскевич, Роман Скоробагатько, Дмитро Смотров, Клим Лисюк, Євген Кібелєв", - наголосила Юлія Саніна.

Як уже згадувалося раніше, перед річницею гурт The Hardkiss випустив четвертий студійний альбом "Жива і не залізна", робота над яких тривала майже два роки. Загалом у платівку увійшло 10 пісень.

Як фанати відреагували на допис про еволюцію The Hardkiss

  • Вже не уявляю свого життя без вашої музики... Дякую, що ви знайшли одне одного і зігріли своїм коханням мільйони сердець. А моя любов до вас уже навіки;

  • Ви просто найкращі! Обожнюю Вас з 2014 року. Коли на премії Yuna отримали звання відкриття року. Зараз, з кожною новою піснею, з кожним хітом, кліпом, я все більше і більше фанатію від Вашої творчості;

  • Дякую за якісну українську музику, за вашу роботу! Ви генії - це правда;

  • Наша гордість! 10 років пролетіли швидко, але вони були чудовими завдяки вам;

  • Розкішна Юля - головна прикраса колективу;

  • Ви неймовірні! Дякуємо за усі пісні.

Читайте також:

  • Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту.

  • Розкішний образ — Alyona Alyona приголомшила фанатів новою світлиною.

  • Святослав Вакарчук здивував історією про перше побачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?