З Гази евакуювали ще майже 40 громадян України — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

З Гази евакуювали ще майже 40 громадян України — Зеленський

Офіс Президента України
Евакуація з Гази

Завдяки українській розвідці та дипломатам з Сектора Гази було евакуйовано ще 39 українських громадян - жінок та дітей.

Евакуація українців з Гази

Наша розвідка, наші дипломати продовжують евакуацію громадян України із сектора Газа. Увесь день сьогодні триває виведення наших людей на безпечну територію. Ще майже 40 громадян України в безпеці. Дякую ГУР, дякую нашим дипломатам, дякую нашим друзям у регіоні.

У ГУР повідомляють, що місію з порятунку українців здійснили Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Міністерство закордонних справ України.

Було евакуйовано 39 українців - жінок та дітей.

Успішна евакуація наших громадян із зони конфлікту стала можливою завдяки скоординованим та чітким діям співробітників української спецслужби та дипломатів.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року із сектору Гази вдалось вивезти 145 громадян України.

Серед евакуйованих ― багато сімей з дітьми, а також одна громадянка України, яка має онкологічне захворювання: після прибуття до столиці Молдови її негайно доправили каретою швидкої допомоги на один з пунктів пропуску з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?