Загибель російського літака: у Путіна вирішили згадати українських націоналістів
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель російського літака: у Путіна вирішили згадати українських націоналістів

Загибель російського літака: у Путіна вирішили згадати українських націоналістів
Джерело:  online.ua

У Міністерстві закордонних справ Росії по своєму пояснили реакцію українців на  падіння російського військового літака Ту-154 в Чорне море.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook офіційного представника зовнішньополітичного відомства РФ Марії Захарової.


Представниця МЗС Росії привела  слова радника президента України Юрія Бірюкова, який в Facebook прокоментував катастрофу російського літака: "Це самий парадоксальний парадокс - жителі сусідської орди щиро не розуміють причини, з якої ми радіємо загибелі 80-ти військовослужбовців армії орди", і розповів про бажання "віднести до посольства орди пляшечку Глоду".


Читайте також: Союзник Путіна викликав гнів співчуттями загиблим в російській авіакатастрофі


"Це ми не розуміємо причини, за якими офіційний Київ радіє загибелі 80 військовослужбовців?!! Ми дуже добре розуміємо ці причини і давно про них говоримо: в Україні до влади прийшли люди, які підтримуються націоналістами і радикалами. Ось і всі причини. Їх тепер розуміємо не тільки ми", - заявила у відповідь Захарова.



Деякі користувачі соцмереж розкритикували її слова. Так, Alexander Rnichen написав: "Маша, ви брешете. Українці поховали х*інову купу своїх громадян, включаючи військових, до смерті яких доклали руку військові російські. Так, реакція помічника антигуманна, але це не привід для брехні".


Malkov Sergey: "А хто збив літак з українськими десантниками, хто воює і поставляє боєприпаси і озброєння в лугандонію, хто збив МН17. І нарешті хто вбив близько 10 тисяч громадян України. Чи не Ми? Ну ну. У це вірять одні росіяни".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  до українців грубо звернувся російський актор Юхим Шифрін, попросивши "мовчати або сумувати" в контексті авіакатастрофи Ту-154.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?