Загроза терактів. Ізраїль закликав своїх громадян терміново виїхати з Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Загроза терактів. Ізраїль закликав своїх громадян терміново виїхати з Туреччини

Прапор Ізраїлю
Джерело:  Newsru.com

У Раді нацбезпеки зазначили, що рівень загрози для громадян Ізраїлю у Туреччині підвищено до найвищого – четвертого.

Ізраїльтянам радять покинути Туреччину

Громадянам Ізраїлю радять терміново виїхати з Туреччини, оскільки там для них є висока загроза терактів.

Про це сказано у заяві Ради національної безпеки Ізраїлю.

У той же час, до другого рівня рівень терористичної загрози підвищили для ізраїльтян у Марокко – їм рекомендують вжити підвищені заходи застереження.

Варто зауважити, що громадян Ізраїлю раніше вже закликали не відвідувати країни Близького Сходу та терміново залишити Сінай.

Війна Ізраїлю з ХАМАС

7 жовтня бойовики ХАМАС напали на Ізраїль – вони вбивали та викрадали мирних жителів. У відповідь Армія оборони Ізраїлю розпочала операцію проти терористів, у рамках якої по Сектору Газа завдали низку ракетних ударів.

При цьому в Туреччині, яка є мусульманською країною, багато громадян підтримують ХАМАС. Зокрема там проходили акції на підтримку Палестини.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган доручив розпочати переговори з ХАМАС про звільнення полонених громадян Ізраїлю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?