Залужний підтвердив факт загибелі свого помічника
Категорія
Україна
Дата публікації

Залужний підтвердив факт загибелі свого помічника

Валерій Залужний
Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив загибель внаслідок вибуху гранати свого помічника, 39-річного військовослужбовця Геннадія Частякова. 

Як Залужний прокоментував загибель свого помічника

Невимовний біль і важка втрата для Збройних сил України і для мене особисто, - йдеться у повідомленні головнокомандувача ЗСУ.

Залужний повідомив, що сьогодні за трагічних обставин у свій день народження у родинному колі загинув його помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков.

В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій. У Геннадія залишилися дружина та четверо дітей. Мої глибокі співчуття родині, - зазначив Залужний.

Залужний додав, що від початку повномасштабного вторгнення Геннадій був для нього надійним плечем, повністю присвятивши своє життя Збройним силам України та боротьбі з російською агресією.

Причини та обставини будуть встановлені в ході досудового розслідування, - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Що кажуть правоохоронці та дружина загиблого

За словами дружини загиблого, граната, яка вибухнула в руках її чоловіка, була в подарунковому пакеті, який той приніс додому.

У правоохоронних органах кажуть, що її чоловік приніс подарунковий пакет, з пляшкою спиртного та подарунковими чарками у вигляді гранат. Під час відкриття пакету стався вибух.

В понеділок 6 листопада ввечері в селі Чайки на Київщині від вибуху гранати в себе вдома загинув 39 річний військовий.  Його 13 річний син був шпиталізований із тяжкими пораненнями. Загиблий – Геннадій Частяков – працював помічником головнокомандувача Валерія Залужного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?