Залужний приступив до виконання обов'язків посла України у Великій Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Залужний приступив до виконання обов'язків посла України у Великій Британії

Валерій Залужний
залужний

Валерій Залужний сьогодні, 11 липня, офіційно почав виконувати обов'язки посла України у Великій Британії.

Головні тези:

  • Валерій Залужний почав виконувати обов'язки посла України у Великій Британії з важливим пріоритетом - перемогою України у війні з росіянами.
  • Залужний зазначив, що його діяльність спрямована на підтримку України в її боротьбі за незалежність та безпеку.
  • Раніше Валерія Залужного звільнили з посади головнокомандувача ЗСУ, а потім призначили на посаду посла України у Великій Британії.
  • Призначення Залужного на цю посаду стало важливим кроком для підтримки України на міжнародній арені після його попередніх обов'язків.
  • Дізнайтеся більше про кар'єру Валерія Залужного та його плани на посаді посла України у Великій Британії у цій статті.

Залужний розпочав роботу на посаді посла України в Британії

Приступив до виконання обов'язків надзвичайного та повноважного посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, — написав Залужний.

Він уточнив, що вручив копії вірчих грамот віце-маршалу дипломатичного корпусу, голові структурного підрозділу з питань протоколу Форін Офісу Вікторії Басбі.

Залужний уточнив, що перемога України у війні з росіянами залишається головним пріоритетом його діяльності та діяльності посольства.

Що відомо про діяльність Валерія Залужного

У лютому цього року стало відомо, що президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. На його місце призначили Олександра Сирського.

При цьому 9 травня глава української держави вирішив призначити Залужного послом України у Британії.

Водночас, Зеленський підписав указ про звільнення екс-головнокомандувача з військової служби за станом здоров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?