Збірна України отримає посилену охорону на Євро-2024 у Німеччині
Категорія
Спорт
Дата публікації

Збірна України отримає посилену охорону на Євро-2024 у Німеччині

Збірна України
Джерело:  DW

Футболісти збірної України матимуть посилену охорону під час Євро-2024 у Німеччині, порівняно з іншими 23 командами-учасницями чемпіонату.

Охорона для збірної України на Євро-2024

DW повідомляє, що плани на посилену охорону для збірної України підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер.

На чемпіонаті Європи сили безпеки будуть захищати всі команди, вболівальників і гостей — і особливо, звісно, українську команду: ми робимо все можливе, щоб убезпечити їх в Німеччині, тут діятимуть ще вищі заходи безпеки, — сказала Фезер.

Інформаційна агенція SID підкреслює, що на тлі війни Росії проти України східноєвропейці вважаються надзвичайно вразливими під час перебування на чемпіонаті.

Фезер також наголосила, що захист і боротьба з усіма "мислимими небезпеками" є пріоритетом у роботі її відомства.

Це одна з найбільших футбольних подій у світі, яка відбувається в особливо напруженій політичній ситуації. Це передбачає багато викликів, — зауважила вона.

Україна на Євро-2024

17-й Чемпіонат Європи з футболу 2024 пройде з 14 червня по 14 липня у Берліні, Дюссельдорфі, Кельні, Франкфурті-на-Майні, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені, Штутгарті та Дортмунді.

Україна вийшла на Євро-2024 через матчі плей-оф — з Боснією та Герцеговиною та Ісландією.

Українці зіграють у групі Е, де їхніми суперниками стануть Бельгія, Словаччина та Румунія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?