Зеленський надав Сирському карт-бланш на кадрові зміни в ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський надав Сирському карт-бланш на кадрові зміни в ЗСУ

Офіс Президента України
Олександр Сирський

За словами президента Володимира Зеленського, главком ЗСУ Олександр Сирський отримав повну свободу у проведенні кадрових змін у лавах ЗСУ. 

Що відомо про повноваження Сирського на кадрові зміни в ЗСУ

Щодня головком та командувачі на фронті, саме там, де потрібно. У головкома - карт-бланш на кадрові зміни в армії, в штабах - будь-які. Всі українські командири мають знати фронт, відчувати фронт - реальні потреби. Мають реально бути із солдатами, сержантами. Бути такими, якими потрібно, щоб досягати українських цілей, - зазначив Зеленський.

Глава держави підкреслив, що після повернення главкома з фронту очікує на детальну доповідь від нього вже на початку тижня.

Зеленський підкреслив, що мова йде про конкретні пропозиції щодо подальших змін у стратегії ведення бойових дій.

Кожен, хто працює на державу, повинен бути в державі, за державу, дбати про державу. Про спільні інтереси, а не про якісь особисті. Особисті інтереси – після війни, - зазначив Зеленський.

Що відомо про анонс Сирського щодо кадрових змін у лавах ЗСУ

У суботу головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив про кадрові зміни серед командирів бригад, дії яких несуть загрозу життю та здоровʼю підлеглих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?