Зеленський назвав одне з ключових завдань України у 2024 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський назвав одне з ключових завдань України у 2024 році

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський зазначив, що однім з ключових завдань України у цьому році буде перевага над злочинною армією РФ у ефективності застосування БпЛА. 

Як Україна планує домогтись переваги над армією РФ у використанні дронів

Президент підкреслив, що під час проведення селектора за участю очільника уряду Дениса Шмигаля обговорювалась ситуація із бойовою роботою дронів.

Окрема розмова – щодо дронів: питання виробництва, питання постачання, забезпеченості підрозділів. Зрозуміло, що це одне з головних завдань року – випереджати ворога в якості роботи з дронами. Що успішніші українські дрони, від FPV до стратегічних, то більше життів наших воїнів ми збережемо, - зазначив президент.

Зеленський підкреслив, що під час селектору також обговорювалась ситуація на фронті та було заслухано доповідь представників Головного управління розвідки Міноборони України.

Про що говорили Зеленський і Шмигаль

На нараді з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем обговорили стратегію першого півріччя в роботі з нашими сусідами у Євросоюзі.

Проговорили заплановані деталі міжурядової співпраці з Польщею, Словаччиною, Чехією, Румунією та Болгарією. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?