Зеленський попередив українців про дуже складний момент у війні з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський попередив українців про дуже складний момент у війні з Росією

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Як вважає глава держави Володимир Зеленський, просто зараз настав дуже складний момент у війні з РФ, однак українців це не має зламати, адже Путіна все ще можна зупинити.

Зеленський вірить у перемогу України, попри нові складнощі

Журналістка поцікавилася у президента країни, чи вірить він у те, що Україна зможе розгромити армію РФ на полі бою у 2024 році.

На переконання Володимира Зеленського, вірити потрібно у будь-якому разі.

Треба вірити в себе, вірити в народ, в Україну, вірити в партнерів і вірити в мир. Тому що будь-яка війна закінчується. Я вважаю, що ми знаходимося в дуже складному моменті.І геополітично, і фінансово все ж таки можна зупинити Росію з цією війною. Не допустити зруйнування України. Не допустити знищення нашої нації. Не допустити глобальної міграції. Не допустити третьої світової війни, - наголосив глава держави.

Зеленський прокоментував проблеми з мобілізацією

Як відверто зізнався журналістам український лідер, він розраховує нарешті ухвалення справедливого закону про мобілізацію.

Він також нагадав про те, що в питанні мобілізації залишається вкрай важливим моментом саме демобілізація.

Багато хто відвоював багато днів. Є люди, які 700 днів на полі бою. Я їм вдячний за захист нашої держави, як кожен українець. Вдячності замало від суспільства, я вважаю. Треба справедливі ротації, треба давати широкі відпустки. Грошима все прикрити не можна. Хоча заробітні плати високі, але все ж таки треба справедливість у цьому напрямку, - пояснив свою позицію глава держави.

За словами президента, він також вважає неправильним, що представники територіальних центрів комплектування й соціальної підтримки ходили по вулицях і шукали чоловіків, які не прийшли до "військкоматів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?