Зеленський оприлюднив кількість ударів РФ по Україні за тиждень — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський оприлюднив кількість ударів РФ по Україні за тиждень — відео

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Лише за минулий тиждень російські війська завдали по Україні майже тисячу ударів — ракетами різних типів, КАБами, ударними дронами.

Додаткові засоби ППО для України можуть вберегти від ударів РФ

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Повна зневага до людського життя та постійний терор — це те, що Росія намагається поширити. Лише за один цей тиждень російські війська завдали майже 1000 ударів — ракетами різних типів, КАБами, ударними дронами.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Президент наголосив, що світ здатний зробити так, аби російський терор програв.

Захистити життя в Україні достатньою кількістю систем ППО, надати нашим воїнам необхідну зброю з необхідною далекобійністю, тиснути на державу-терориста так, щоб Росія не встигала адаптуватись, — це шлях до наближення миру, — сказав Зеленський.

Зеленський назвав недостатнім дозвіл США бити по території РФ

За словами президента Володимира Зеленського, дозвіл США бити по території Росії з РСЗВ HIMARS є недостатнім для ураження всіх військових цілей окупаційної армії РФ, якими атакують територію України. 

Глава держави підкреслив, що має бути розуміння того, як окупаційна армія РФ веде війну проти України у прикордонних районах на Харківщині, де розміщена ворожа артилерія та далекобійна зброя.

Зеленський зазначив, що Росія наразі має близько 10 тис одних тільки ракет С-300, якими завдає ударів по житлових районах Харкова.

Різна зброя там знаходиться і вони не прибирають цю зброю, тому що знають, що Україна не може завдавати удари західною зброєю по території Російської Федерації. Навіть якщо вони просто б'ють цією зброєю, — пояснює президент.

Він підкреслив, що Україна знаходиться у стані війни протягом багатьох років, однак не атакує цивільне населення на території Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?