Зеленський провів Ставку та озвучив попередження щодо зими — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський провів Ставку та озвучив попередження щодо зими — відео

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив про проведення нового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Там він заслухав доповіді командувачів.

Зеленський провів Ставку

Президент розповів, що провів тривале засідання Ставки, на якій обговорили фронт: ситуацію на основних напрямках, доповіді командувачів, забезпечення снарядами та ППО.

Другим питанням була енергетика та захист об’єктів генерації та забезпечення електрикою й теплом, відновлення всього, що пошкоджене російськими ударами та бойовими діями.

Цієї зими російські терористи будуть знову намагатися знищити нашу енергосистему. Вони не здатні сприйняти думку, що Україну все одно не підкорять. Але спробують зробити більше ударів та більше спроб обійти наш захист.

На Ставці доповідали глава уряду, міністри, керівники енергокомпаній, представники сфери звʼязку, голови обласних адміністрацій щодо майбтнього проходження зими.

Зеленський анонсував перевірку наступного тижня поточного стану підготовки до зими в регіонах.

Посилення ППО перед зимою

Зеленський сказав, що Україна опрацьовує з Німеччиною передачу Україні ще однієї батареї Patriot.

З Італією обговорили наповнення нового безпекового пакету.

З Іспанією домовилися про додаткові системи ППО Hawk та підтримку енергетичним обладнанням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?